Gourmetaften 9. november 2018
Menuen var:
– Stegt havtaske hale, østers, caviar og fiskefumé.
– Oksenyretap, kalvebrissel, vinterrødder i teksturer og kraftig kalveglace.
– Citronfromage, havtorn og hvid chokolade.
– Pannacotta på polynesisk vanille og tonkabønne, appelsin gelé og mandel.
Og vinene var:
Forret:
• Champagne Jannison & Fils, Brut Grand Cru – kr. 380,00
• S. Delafont, Limoux 2015 – kr. 165,00
Hovedret:
• Toscana, Tiberini, Virgulto 2009 – kr. 350,00
• Pomerol Château Chantalouette 2014 – kr. 285,00
• Costérs de Siò, Finca Siòs 2014, Single Estate – kr. 250,00
Dessert nr.1:
• Pfalz, Weegmüller, Rieslaner Auslese Von 14 Zeiten 2016 – kr. 154,50 (375 ml)
Dessert nr.2:
• Sauternes, Château Romer du Hayot 1998 – kr. 285,00