Surt / sødt / salt / bittert
De forskellige smages indflydelse på hvordan vi oplever vinen og maden
Det er jo træls at have givet mange hundrede kroner for en vin, hvis det man spiser til den ødelægger den gode oplevelse.
Dan Magnussen fra Bækkelund vine lærte os hvilken indflydelse på vinens smag det har, det vi spiser og drikker sammen med vinen.
Vi prøvede at sammenligne vinens smag både med en rucola salat (ja flere af mændene turde godt smage 😉), citron, småkager og chips. En øjenåbner for mange.
Og så har han jo noget af sin fantastiske vin med som vi smagte
Animus Vinho Verde Vincente Faria Vinhos – Porto – Portugal
Chardonnay Auntsfield Estate – Marlborough – New Zealand
Beaujolais Village Domaine Bel-Air – Beaujolais – Frankrig
Animus Tinto Vincente Faria Vinhos – Porto – Portugal
Gloria Reserve Vincente Faria Vinhos – Porto – Portugal
MIN Clos Berenguer del Molar – Priorat – Spanien / Produktion 10.000 flasker.
Seleccion Personal 2014 Hermanos Frias del Val – Rioja Alavesa – Spanien / Produktion 5000 flasker.
Xi’ipal Syrah Bodegas Caudalia – Navarra – Spanien / Produktion 2952 flasker.
Det var en uforglemmelig aften.