Surt / sødt / salt / bittert
De forskellige smages indflydelse på hvordan vi oplever vinen og maden

Det er jo træls at have givet mange hundrede kroner for en vin, hvis det man spiser til den ødelægger den gode oplevelse.

Dan Magnussen fra Bækkelund vine lærte os hvilken indflydelse på vinens smag det har, det vi spiser og drikker sammen med vinen.
Vi prøvede at sammenligne vinens smag både med en rucola salat (ja flere af mændene turde godt smage 😉), citron, småkager og chips. En øjenåbner for mange.

Og så har han jo noget af sin fantastiske vin med som vi smagte

Animus Vinho Verde Vincente Faria Vinhos – Porto – Portugal

Chardonnay Auntsfield Estate – Marlborough – New Zealand

Beaujolais Village Domaine Bel-Air – Beaujolais – Frankrig

Animus Tinto Vincente Faria Vinhos – Porto – Portugal

Gloria Reserve Vincente Faria Vinhos – Porto – Portugal

MIN Clos Berenguer del Molar – Priorat – Spanien / Produktion 10.000 flasker.

Seleccion Personal 2014 Hermanos Frias del Val – Rioja Alavesa – Spanien / Produktion 5000 flasker.

Xi’ipal Syrah Bodegas Caudalia – Navarra – Spanien / Produktion 2952 flasker.

Det var en uforglemmelig aften.