En super vinsmagning med super mad

Vi har før haft Ludovic på besøg, og dem der var så heldige at kunne deltage var enormt begejstrede, så vi har fået ham til at komme igen – denne gang til vores mad og vin aften

Ludovic Riauté huserer i Silkeborg (La Cave/Vinspecialisten), og han er temmelig ligeglad med, hvilket land vinen kommer fra – bare den er god. Han serverer og så gerne et glas vin til en tier, hvis det er det, du vil have, men i virkeligheden vil du jo meget hellere have vinen til 100 kr glasset, for det smager bare mere af sydens sol og dejlige timer i godt selskab.

Det er lige sådan en aften vi har sat sammen den 29. september, og du kan godt glæde dig til vine fra øverste hylde med godbidder af de fineste oste, pestoer, pølser med mere.

For 500 kr får du en smagning, der til fulde mætter dine smagsløg, så kom nu; slå sparegrisen itu og tag konen, kæresten, vennen – eller dem alle 3 med til en uforglemmelig aften i Gedved Kulturhus.

Ludovic Riauté er født i Frankrig og har arbejdet i vinbranchen siden han var 16 år.

I 1998 kom han til Silkeborg for at arbejde på en restaurant som sommelier og restaurantchef.

Ludovic’s viden om Danmark var begrænset til FCK og Brøndby. Nu bor han med sin familie i Danmark og lever af at sælge udsøgte vine og delikatesser. Ludovic er 2 gange blevet kåret som Danmarks bedste sommelier samt fået mange gode anmeldelser.

Hvis man vil vide mere om ham kan man bl.a. læse noget her: Ludovic Riautè – VinAvisen

Sted: Seminariet, Egebjergvej 1, Gedved

Tid: 29. september kl. 18:30

Pris:

For medlemmer – kr. 500,-

For fremtidige medlemmer: kr, 550,-

Medlemskab – kr. 250,- Engangsbetaling

Betaling aftales ved fremmøde til vinsmagningen – helst bankoverførsel

Tilmelding senest 2 dage før (framelding senere end 2 dage før så betales fuld pris)

Tilmelding her