4. oktober vil vi have en Bordeaux smagning, udført af Brdr. Schmidt Vinhandel, fra Viby centret – det bliver også bare så godt. Denne smagning skulle have været i foråret, men måtte desværre aflyses

Sted: Seminariet i Gedved
Tid: 19:30
Pris: kr. 250,- for medlemmer
Pris for gæster og ikke medlemmer – Kr. 300,-
Tilmelding her
Sidste frist for tilmelding er søndag d. 2. oktober


Det er med stolthed Gedved Vinklub kan præsentere Ludovic Riautè fra La Cave i Silkeborg, som et indslag i Gedveds kulturdage.

Han vil føre os ind i vinens og gastronomiens verden med gode vine og eksempler på hvilken mad den vin smager godt til.

Han skriver om sig selv:

Jeg er født og opvokset i Frankrig. Gennem 4 år lærte jeg alt det, der var værd at vide om vin på en vinskole i Orlèans, ved Loire dalen. Efter min uddannelse, startede et helt nyt liv for mig. Spændende ting skete hele tiden. Gennem vin og gastronomi mødte jeg fantastiske mennesker. Stjerner som Madonna, Michael Jordan, Zinédine Zidane m.fl. Men den mest fantastiske person jeg har mødt i forbindelse med vin, er min kone Elmarie. Det skete på en vinrejse i Sydafrika. I januar 2009 kom vores lille prinsesse Chloé til verden.

Kort om hans liv:

  • Startede som tjener og vintjener-elev i restaurant “La Ferme de la Lande”, som har fået tildelt Michelin stjerner.
  • Privat vintjener (Sommelier) hos Mr. Marcel Bich (manden bag kuglepennen Bic, Shaver Bic osv…). Senere ansvarlig for hans restaurant i hans private golfklub “Les Bordes”, som dengang var nr. 16 i verden.
  • Privat tjener/vintjener hos Mr. Francois Léotard, daværende franske forsvarsminister
  • Arbejdede jeg også som tjener-afløser i mange af de 3-stjernede restauranter i Paris (Ritz, Bristol, Celebrités osv…). Jeg var også tjener i “Rolland Garros”, der er kendt som fransk open af tennis.
  • Restaurantchef på et 4-stjernet hotel, “Le Swalibo” på La Réunion, et lille fransk ø-paradis tæt på Madagascar.
  • I 2004 slutter jeg som nr. 4 i NM Sommelier i Stavanger, Norge.
  • I en periode medejer af restaurant “Piaf” i Silkeborg Undervejs nomineret som Årets Restaurantchef/Vintjener.
  • Restaurantchef og vintjener på et fransk brasserie i Århus, “Ferdinand”

Der er i det hele taget lagt op til en fantastisk spændende aften

Tid: Onsdag d. 2. november kl. 18:30

Sted: Seminariet i Gedved

Pris for alle – også selv om du ikke er medlem af klubben: Kr. 300,-
Tilmelding her

Sidste tilmelding 30. oktober.